Ένα τρομερό σκηνικό συνέβη κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόνι Λόπες. Οι δύο ομάδες είχαν παραταχθεί για την καθιερωμένη ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης. Η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον Πορτογάλο άσο να βγάζει δύο κινητά από τις τσέπες της φόρμας. Μάλιστα ο Πορτογάλος τα […]

Ένα τρομερό σκηνικό συνέβη κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Αντβέρπ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόνι Λόπες. Οι δύο ομάδες είχαν παραταχθεί για την καθιερωμένη ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης. Η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον Πορτογάλο άσο να βγάζει δύο κινητά από τις τσέπες της φόρμας. Μάλιστα ο Πορτογάλος τα έδειχνε στον Τικίνιο.

Ακόμη και εκείνοι που «κόβουν» τα βίντεο για τις εταιρείες προώθησης, πίστεψαν στην ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από την ταχύτητα της εικόνας. Και κάπως έτσι, προέκυψε η είδηση ότι ο Λόπες ξεχάστηκε και μπήκε στο γήπεδο με τα δύο κινητά του.

Ωστόσο, εάν κάποιος επέλεγε να παρατηρήσει καλύτερα και σε στοπ καρέ το σκηνικό, θα καταλάβαινε ότι εν τέλει ο Λόπες δεν ξεχάστηκε. Ούτε, βεβαίως, είχε κάποιο κινητό επάνο του.

Τι είχε; Τα γάντια του. Τα οποία επειδή είχαν μαύρο χρώμα, δημιούργησαν μια φοβερή παρανόηση!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ