Οι Ελ Αραμπί κι Εμβιλά δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης στο αυριανό (Τετάρτη 22/09, 18:15) παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Τόσο ο Μαροκινός επιθετικός και ο Γάλλος μέσος, που δεν αγωνίστηκαν ούτε με τη Λαμία την Κυριακή, δεν είναι απολύτως έτοιμοι και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ρίσκαρε […]

Οι Ελ Αραμπί κι Εμβιλά δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα του Πέδρο Μάρτινς εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης στο αυριανό (Τετάρτη 22/09, 18:15) παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Τόσο ο Μαροκινός επιθετικός και ο Γάλλος μέσος, που δεν αγωνίστηκαν ούτε με τη Λαμία την Κυριακή, δεν είναι απολύτως έτοιμοι και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ρίσκαρε να τους συμπεριλάβει στην αποστολή.

Απόψε ο Τικίνιο θα γίνει… Χασάν και θα χρειαστεί να βάλει την υπογραφή του στο ματς.

Ελ Αραμπί δεν υπάρχει στην αποστολή, οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχεδιάσει όλες τις τακτικές πάνω στο προφίλ του Βραζιλιάνου επιθετικού. Θα δικαιωθεί; Οι υπόλοιποι παίκτες δεν φαίνεται να αλλάζουν θέση και να υπάρχουν πολλές αλλαγές.

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ