Η Ελλάδα μετά τις εκτός έδρας νίκες με Β Ιρλανδία, και  Κόσοβο, τρίτωσε το καλό με το τρίτο σερί τρίποντο, και πήρε προβάδισμα πρωτιάς στο όμιλο.

Επιστροφή στην δράση με την αναμέτρηση Εθνικής Ελλάδος με την Κύπρο.  Τρίτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των δύο ομάδων για τον 2ο όμιλο της League  Γ στο Nations League

Η Ελλάδα μετά τις εκτός έδρας νίκες με Β Ιρλανδία, και  Κόσοβο, τρίτωσε το καλό με το τρίτο σερί τρίποντο, και πήρε προβάδισμα πρωτιάς στο όμιλο.

Από νωρίς έδιωξε το άγχος η Εθνική αφού με την καλή της απόδοση υποχρέωσε την Κύπρο απλά να παρακολουθεί και να είναι μόνιμα στην άμυνα. Αρχικά ο Μπακασέτας, στην συνέχεια  ο Παυλίδης, και αρχές του δεύτερου μέρους ο ο Λημνιός έγραψε το τελικό σκορ.




Πολλά χαμόγελα στους διεθνείς και πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια.

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα:

Πογέτ: “Το σημαντικό είναι η νίκη, κάναμε τη δουλειά μας”

“Κάναμε τη δουλειά μας, δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος, το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Είμαστε λυπημένοι για το Λημνιό, περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει”.

 “Ήταν πιο δύσκολο να σκοράρεις γκολ, το κάναμε εύκολα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στο β’ μέρος. Θέλουμε να έχουμε οργάνωση, επιθυμία, τα γκολ είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, επίσης και ο αγωνιστικός χώρος”.

Σιώπης: “Έχουμε περισσότερη ωριμότητα”

“Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι έχουμε περισσότερη ωριμότητα. Βοηθάει πολύ ότι κάθε παίκτης έχει ωριμάσει προσωπικά κι αυτό το βγάζουμε στο γήπεδο. Δεν ήταν τόσο καλό το ξεκίνημα, αν και είχαμε τα γκολ. Κοιτάμε την επόμενη μέρα απέναντι στο Κόσοβο εδώ. Κρατάμε το αποτέλεσμα και τα τρία γκολ. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι και όχι τι κάναμε όλη τη σεζόν. Εδώ είναι η Εθνική Ελλάδας. Όλοι μας θέλουμε να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι και να κλείσουμε ωραία τη σεζόν”.

 Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη




Οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик