8 μεταγραφές παικτών τις τελευταίες μέρες και ώρες από τον Παναθηναϊκό. Φυσικά μιλάμε για τους Παλάσιος, Βαγιανίδη, Μπρινιόλι, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Σάρλια, Κώτσιρα και Πέρεζ. Αξίζει να περιμένουμε λίγο ώστε να μάθουμε αν τελικά και οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τις άριστες συστάσεις με τις οποίες έρχονται στην Αθήνα. Ιδιαίτερα για τους Σεμπάστιαν Παλάσιος και […]

8 μεταγραφές παικτών τις τελευταίες μέρες και ώρες από τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά μιλάμε για τους Παλάσιος, Βαγιανίδη, Μπρινιόλι, Βιτάλ, Λούντκβιστ, Σάρλια, Κώτσιρα και Πέρεζ.

Αξίζει να περιμένουμε λίγο ώστε να μάθουμε αν τελικά και οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν τις άριστες συστάσεις με τις οποίες έρχονται στην Αθήνα.

Ιδιαίτερα για τους Σεμπάστιαν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ ο πήχης είναι ήδη αρκετά ψηλά για την ποιότητα που διαθέτουν.

Από την μια ο Βραζιλιάνος χαφ, με χρηματιστηριακή αξία στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ και 16 εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα. Ερχεται στο Τριφύλλι ίσως σε μια στιγμή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο κέντρο της ομάδας.

Ενώ από την άλλη ο Αργεντίνος εξτρέμ φτάνει στην χώρα μας σαν ένα από τα πέντε καλύτερα εξτρέμ. Στο πρωτάθλημα της χώρας του. Εχοντας με την Ιντεπετιέντε 15 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα και μια ασίστ.

Φυσικά υπάρχει και η… αποτυχία που έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Φράνκο Φεράρι. Ο 29χρονος Αργεντίνος αριστερός μπακ, πραγματοποίησε εντυπωσιακό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, μετρώντας 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασιστ.

Ήρθε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη. Ενώ τώρα έφτασε ένα… βήμα από την μετακίνησή του στους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή ακούστηκε πολύ έντονα και για την ΑΕΚ, όμως και πάλι το μεγάλο… βήμα στην καριέρα του δεν θα γίνει. Και αυτό γιατί ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Μαγνησίας, βλέποντας τον… ντόρο που κάνει ο παίκτης του, ανέβασε κατακόρυφα τις απαιτήσεις του για τον παίκτη, που κοστολογείται από το transfermarkt στις 450.000. Με αποτέλεσμα οι συνομιλίες να ναυαγήσουν και τον Φεράρι να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα του Βόλου και την επόμενη χρονιά.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσες… εκπλήξεις στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Αυτό γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να συνεχιστούν οι μεταγραφές και στο “παράθυρο” των ελεύθερων και μάλιστα έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες λύσεις στα άκρα της επίθεσης, αλλά κι ενός αριστερού μπακ, από τη στιγμή που δεν ήρθε ο Φεράρι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ