Σενάρια για «τράμπα» μεταξύ του Δημήτρη Πέλκα και του Μούσα Ντεμπελέ της Λυών επαναφέρουν Τούρκοι δημοσιογράφοι, μετά την εισήγηση του Βίτορ Περέιρα στην διοίκηση της ομάδας για απόκτηση επιθετικού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ήδη από τις απαρχές της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, η Λυών είχε εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη Πέλκα. Όμως, […]

Σενάρια για «τράμπα» μεταξύ του Δημήτρη Πέλκα και του Μούσα Ντεμπελέ της Λυών επαναφέρουν Τούρκοι δημοσιογράφοι, μετά την εισήγηση του Βίτορ Περέιρα στην διοίκηση της ομάδας για απόκτηση επιθετικού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ήδη από τις απαρχές της τελευταίας μεταγραφικής περιόδου, η Λυών είχε εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον της για τον Δημήτρη Πέλκα. Όμως, τα 15 εκ. ευρώ που ζητούσε από τους Γάλλους η Φενέρμπαχτσε για να συναινέσει στην παραχώρησή του κρίθηκαν υπερβολικά. Και έτσι οι «γκον» αποσύρθηκαν από τις διαπραγματεύσεις. Όταν επανήλθαν, οι Τούρκοι πρότειναν ανταλλαγή του Έλληνα διεθνή με τον Μούσα Ντεμπελέ, τον σέντερ φορ της Λυών που πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς στη Μαδρίτης ως δανεικός στην Ατλέτικο.

Παρόλο που (μετά από άρνηση της Λυών) ούτε αυτή η εναλλακτική ευδοκίμησε, η αποκαρδιωτική φετινή παρουσία της Φενέρ.

H οποία βρίσκεται στην 7η θέση του Τουρκικού Πρωταθλήματος μετά από 12 αγωνιστικές, έχει οδηγήσει τον Βίτορ Περέιρα στην αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών για το ρόστερ της ομάδας του. Σύμφωνα λοιπόν με γειτονικά μέσα.

O Πορτογάλος έχει αιτηθεί την απόκτηση επιθετικού ώστε να λύσει το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας της Φενέρ, με τον Ντεμπελέ να είναι αναμφίβολα από τους σέντερ φορ που αρέσουν περισσότερο τόσο στον ίδιο. Όσο και στους ιθύνοντες της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Κάπως έτσι «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για μετακόμιση του Πέλκα στην Γαλλία. Αφού ο χαφ από τα Γιαννιτσά δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τη Λυών. Με τους Τούρκους δημοσιογράφους να μην αποκλείουν την κάμψη των αντιστάσεων της γαλλικής ομάδας. Και το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φενερμπαχτσέ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ