Σημαντικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς, ο Φαν’τ Σιπ αποχαιρετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά από 2,5 χρόνια στο πάγκο της Εθνικής, και χωρίς να καταφέρει κατι καλό. Τέλος από την Εθνική ο Φαν’τ Σιπ! Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ πήρε τελικά την απόφαση να παραιτηθεί, αφού όπως είπε και ο ίδιος η ΕΠΟ δεν το είχε ενημερώσει […]

Σημαντικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς, ο Φαν’τ Σιπ αποχαιρετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά από 2,5 χρόνια στο πάγκο της Εθνικής, και χωρίς να καταφέρει κατι καλό.

Τέλος από την Εθνική ο Φαν’τ Σιπ!

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ πήρε τελικά την απόφαση να παραιτηθεί, αφού όπως είπε και ο ίδιος η ΕΠΟ δεν το είχε ενημερώσει για το μέλλον του.

Η ανακοίνωση του

«Θα ήθελα να ανακοινώνω πως μαζί με την προπονητική μου ομάδα, αποφάσισα μετά από δυόμισι χρόνια να μην συνεχίσω ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Θα αποχωρήσω παρότι το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2019. Στην αρχή επικεντρωθήκαμε στο να αλλάξουμε την φιλοσοφία και τον σχηματισμό της ομάδας.

Παρουσιάσαμε ένα νεανικό σύνολο, με ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες που θα έκαναν υπερήφανο το μέλλον της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως δημιουργήσαμε ένα ομαδικό πνεύμα ανάμεσα στους παίκτες και όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι στην νούμερο νέο προτεραιότητά μας.

Στην εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε μαζί σκληρά, αλλάξαμε την μέθοδο προπόνησης και το στιλ παιχνιδιού και δώσαμε μια νέα ταυτότητα στην ομάδα μας.

Μας έκανε την χάρη και παραιτήθηκε!

Σε αυτή την πορεία πετύχαμε καλά και λιγότερο καλά αποτελέσματα αλλά πάντα είχαμε το όραμα για το πως θα παίξουμε και θα μεγαλώσουμε ως ομάδα. Υπήρχαν συζητήσεις για να συνεχίσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο αλλά η ΕΠΟ πήρε τόσο πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον.  Κάτι που με έκανε ένιωσε να νιώσω πως ήταν η ώρα να αποχωρήσω.

Στο τέλος της ημέρας το όραμά μας για το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό και δεν ταυτίστηκε. Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο ταλέντο που συνάντησα στη χώρα αλλά πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες, ώστε να παίξουν και να εξελιχθούν. Αυτό παίρνει χρόνο, πρέπει όμως περισσότεροι Έλληνες να παίζουν στη Σούπερ Λιγκ. Ώστε οι μελλοντικοί προπονητές να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν.

Στο τέλος πρέπει να πιστέψετε σε μια διαδικασία και να μην παρεκκλίνεται. Για να έρθει επιτυχία θα πρέπει όλοι να είναι στην ίδια σελίδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το επιτελείο και τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα.  Δημιούργησαν ένα φανταστικό γκρουπ και ένα περιβάλλον με υψηλή απόδοση»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ