Γνωστός υπερόπτης ο Ζοζέ Μουρίνιο, τα έβαλε και πάλι με τους διαιτητές μετά το ευρωπαϊκό κάζο της  Ρόμα!

Γνωστός υπερόπτης ο Ζοζέ Μουρίνιο, τα έβαλε και πάλι με τους διαιτητές μετά το ευρωπαϊκό κάζο της  Ρόμα!

Ο νυν τεχνικός της Ρόμα  συνεχίζει την κόντρα  με την ΟΥΕΦΑ.

Ο Πορτογάλος μίλησε μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα κόντρα στην Μπόντο και φάνηκε αισιόδοξος ΑΝ* έχει καλούς διαιτητές στον επαναληπτικό.

«Θα παίξουμε το δεύτερο ματς μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω, ότι νιώθω φαβορί για τον δεύτερο αγώνα και ως εκ τούτου φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, στο γήπεδο που θα είναι γεμάτο από φιλάθλους μας. Προφανώς θα παίξουμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, ελπίζω να έχουμε έναν καλό διαιτητή με καλούς βοηθούς», είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα και συνέχισε:

«Στον αγώνα της φάσης των ομίλων, που έγινε στο Ολίμπικο, υπήρξαν δύο πολύ καθαρά πέναλτι υπέρ μας, που δεν είδε ο διαιτητής και απόψε (σ.σ. εχθές) υπήρξαν δύο οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο σε ενέργειες γκολ που σφυρίχθηκαν, ενώ δεν υπήρχε τίποτα. Και αυτό, αποδεικνύει το επίπεδο των διαιτητών. Αλλά πραγματικά σας λέω, ότι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ο τραυματισμός του Μαντσίνι. Είναι ανησυχητικός, σε ένα πλαστικό γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένα άλλο άθλημα, είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για τραυματισμούς και ο Μαντσίνι είναι ένα παράδειγμα αυτού. Ανυπομονώ για την ρεβάνς».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ