Φαν Χααλ – Η Ολλανδία υποδέχεται την Τουρκία την Τρίτη 7/9 (21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Μετά το 1-1 με τη Νορβηγία, το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Τούρκους. Σήμερα (6/9) έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Με τον Φαν Χάαλ να… […]

Φαν Χααλ – Η Ολλανδία υποδέχεται την Τουρκία την Τρίτη 7/9 (21:45) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Μετά το 1-1 με τη Νορβηγία, το σύνολο του Λουίς Φαν Χάαλ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στους Τούρκους. Σήμερα (6/9) έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα. Με τον Φαν Χάαλ να… τα παίρνει άσχημα με ερώτηση δημοσιογράφου. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε γιατί προτιμά να παίξει 5-3-2 αφού κατά τη γνώμη του ρεπόρτερ, είναι αμυντικό σύστημα.

Αυτό εξόργισε τον άλλοτε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρνήθηκε κατηγορηματικά πως το σύστημα αυτό είναι αμυντικό. Προφανώς ο δημοσιογράφος θα απόρησε με την επιλογή της διάταξης αυτής, επειδή ουσιαστικά η Ολλανδία θα κληθεί να χτυπήσει το ματς. Να το κερδίσει δηλαδή, επιβάλλοντας εκείνη τον ρυθμό της.

«Δεν είναι καθόλου. Έχετε μηδέν γνώση από ποδόσφαιρο. Είστε ένας δημοσιογράφος που θέλει να μοιραστεί την οπτική του. Αλλά, δεν έχετε οπτική. Με το 5-3-2, μπορείς να επιτεθείς καλά. Και βγάζω το καπέλο στον Τούχελ που το δείχνει αυτό», ήταν η απάντηση του Φαν Χάαλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик