Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν επιστρέφει στο προσκήνιο και μιλάει για τη ζωή των ποδοσφαιριστών αλλά και τη δική του πορεία που ήταν "αφύσικη".

Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν επιστρέφει στο προσκήνιο και μιλάει για τη ζωή των ποδοσφαιριστών αλλά και τη δική του πορεία που ήταν “αφύσικη”.

Η καριέρα του είχε σκαμπανεβάσματα. Αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο και μόχθησε να διατηρηθεί εκεί. Ο Αργεντινός επιθετικός έζησε τα πάντα σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, έχοντας πάντα να διαχειριστεί ένα δυσβάσταχτο βάρος.

Ο 34χρονος Ιγκουαϊν αποσύρθηκε λίγο καιρό πριν στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι και συχνά πυκνά μιλάει για τη δύσκολη ζωή των ποδοσφαιριστών. Αυτό φέρνει συνήθως αντιδράσεις από τον κόσμο που παλεύει καθημερινά για την επιβίωσή του, τη στιγμή που οι αθλητές εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ.

«Είπα ότι έζησα 15 χρόνια αφύσικα. Ο κόσμος πιστεύει ότι έχουμε μια εύκολη ζωή αλλά όχι, καθόλου… Δεν έχουμε το ίδιο δικαίωμα, περπατάς στο δρόμο, σε προσβάλλουν και δεν μπορείς να αντιδράσεις, γιατί αν το κάνεις, ο αντίκτυπος είναι διπλός… Αν χάσεις ένα παιχνίδι, αν χάσεις ένα γκολ ή χάσεις ένα σημαντικό παιχνίδι, δεν μπορείς να βγεις στον δρόμο. Μου φαίνεται πολύ άδικο να έχω ζήσει 15 χρόνια στην ελίτ και να μην μπορώ να αντιδράσω σε στιγμές που έπρεπε να σκύψω το κεφάλι μπροστά στις προσβολές και την ασέβεια. Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου δεν μπορώ να ανεχτώ είναι πια…”

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ