Μια ασυνήθιστη περίπτωση μεταφράστριας είχε στο πλευρό του πριν το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, για την πρεμιέρα της Superleague ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Συγκεκριμένα, τις δηλώσεις του άσου των γηπεδούχων μετέφρασε η 10χρονη Μαρίνα, κόρη του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Παναγιώτη Στεργίου. Για την ιστορία ο παίκτης δήλωσε: «Θα έχουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά […]

Μια ασυνήθιστη περίπτωση μεταφράστριας είχε στο πλευρό του πριν το Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης, για την πρεμιέρα της Superleague ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Συγκεκριμένα, τις δηλώσεις του άσου των γηπεδούχων μετέφρασε η 10χρονη Μαρίνα, κόρη του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Παναγιώτη Στεργίου.

Για την ιστορία ο παίκτης δήλωσε:

«Θα έχουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι τώρα. Γι’ αυτό τώρα είμαστε έτοιμοι για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ομάδας, που ήρθαν εδώ για να μας ενισχύσουν και είμαστε έτοιμοι για να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπαρμπόσα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αστέρας Τρίπολης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ