Διπλασίασε τις νίκες της και πάει φουλ για το τρόπαιο.

Με τη συμμετοχή 92 επαγγελματικών ομάδων διεξάγεται και φέτος το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο τροπαιούχος θα εξασφαλίσει την έξοδo στο Europa Conference League.

Το πρώτο EFL Cup διοργανώθηκε τη σεζόν 1960-1961.  Κάτοχος του τίτλου, από πέρυσι, είναι η Λίβερπουλ. Φέτος, έχουμε φθάσει αισίως στα ημιτελικά.

Στο δεύτερο παιχνίδι τους η Νιούκαστλ και η Σαουθάμπτον συναντήθηκαν στο «St James Park», με τους γηπεδούχους να φθάνουν στη νίκη-πρόκριση με 2-1.

Στο πρώτο παιχνίδι, άλλωστε, είχαν επίσης κερδίσει, με 1-0.

Στον τελικό θα παίξουν με το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Σον Λόνγκσταφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του, στο 5’ και στο 21’.

Ο Τσε Άνταμς μείωσε στο 29’, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν από εκεί και ύστερα.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες άφησε τις «καρακάξες» με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του στο 82’, γεγονός πάντως που δεν τους στοίχισε.

Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπερν, Μπότμαν, Σαρ, Μόουρα, Λόνγκσταφ, Γουίλοκ (60’ Σεντ-Μαξιμίν), Γουίλσον (61’ Μέρφι), Αλμιρόν (61’ Ισάκ), Ζοέλιντον.

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Λιάνκο (46’ Περό), Μπέντναρεκ, Γουόκερ (λ. τ. 36’ Εντόζιε), Σαλισού, Μπρι, Ντιαλό (77’ Αρίμπο), Άλκαραθ (46’Λάβια), Γουόρντ, Άρμστρονγκ, Άνταμς.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα