Τελικά έκανε μεγάλο ρεκόρ ο αθεόφοβος Τομ Κινγκ με το τρελό γκολ που πέτυχε εναντίον της Τσέλτεναμ. Σκόραρε με ελεύθερο χτύπημα από τη δική του μικρή περιοχή στο παιχνίδι της League Two. Αυτή η έμπνευσή του λοιπόν θα γραφτεί στην ιστορία, καθώς μπήκε στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες ως το μακρινό τέρμα που έχει επιτευχθεί ποτέ (από απόσταση 96,01 μέτρων). Αλλά […]

Τελικά έκανε μεγάλο ρεκόρ ο αθεόφοβος Τομ Κινγκ με το τρελό γκολ που πέτυχε εναντίον της Τσέλτεναμ. Σκόραρε με ελεύθερο χτύπημα από τη δική του μικρή περιοχή στο παιχνίδι της League Two.

Αυτή η έμπνευσή του λοιπόν θα γραφτεί στην ιστορία, καθώς μπήκε στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες ως το μακρινό τέρμα που έχει επιτευχθεί ποτέ (από απόσταση 96,01 μέτρων).

Αλλά ο πρωταγωνιστής του μεγάλου ρεκόρ είναι μετριόφρων αφού δήλωσε:

«Θα ήθελα να έχω πει ότι είδα τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτός θέσης αλλά δεν είναι αλήθεια…»

Όλοι οι τερματοφύλακες ονειρεύονται κάποια στιγμή να σκοράρουν. Το έχουν σαν απωθημένο. Ο Τομ Κινγκ τερματοφύλακας της Νιούπορτ μπορεί πλέον να είναι πιο άνετος αφού το κατάφερε και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτεί την αντίπαλη εστία. 

Μοναδικό γκολ από τον 26χρονο τερματοφύλακα της Νιούπρτ Κάουντι Τομ Κινγκ, που έστειλε τη μπάλα από την μια περιοχή στην άλλη και πέτυχε ένα τρελό γκολ.

Η προχθεσινή μέρα θα είναι για πάντα ξεχωριστή για τον Τομ Κινγκ αφού στον αγώνα για το πρωτάθλημα της League Two εναντίον της Τσέλτεναμ εκτός έδρας και ενω ήταν το 2ο λεπτό του αγώνα είχε την έμπνευση να το προσπαθήσει και πέτυχε να σκοράρει από τέρμα σε τέρμα.

Απολαύστε το υπέροχο γκολ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ