Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε 19.000.000 € από τις πωλήσεις των Τζόλη, Γιαννούλη και Περέιρα, αλλά ξόδεψε μόλις 350.000 € για μεταγραφές και αυτά για την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ολοι οι άλλοι που ήρθαν στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, ήταν είτε ελεύθεροι είτε δανεικοί. Ο […]

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε 19.000.000 € από τις πωλήσεις των Τζόλη, Γιαννούλη και Περέιρα, αλλά ξόδεψε μόλις 350.000 € για μεταγραφές και αυτά για την απόκτηση του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ολοι οι άλλοι που ήρθαν στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, ήταν είτε ελεύθεροι είτε δανεικοί.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε τους Λούκας Τέιλορ και Νέλσον Ολιβέιρα ως ελεύθερους και τους Κούρτιτς, Σίντκλεϊ, Ακπομ και Μιτρίτσα ως δανεικούς. Μεταγραφές που προκάλεσαν προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αν εξετάσει κανείς τα συν και τα πλην της φετινής μεταγραφικής περιόδου μάλλον ζημειωμένος νιώθει. Και αυτό γιατί οι στόχοι της ομάδας, όπως ορίστηκαν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι το νταμπλ!

Ο κόσμος πάντως με αυτό το ρόστερ δεν μένει ικανοποιημένος! Υπάρχει χώρος και χρόνος για ένα “ελεύθερο” μπαμ βέβαια….

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик