Όλα για όλα θα τα παίξει η Εθνική Νεανίδων στο φινάλε των προκριματικών του Euro Κ19.

Η Εθνική Ελλάδας Νεανίδων δεν τα κατάφερε στην αναμέτρησή της με τη Σουηδία, από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19.

Η αναμέτρηση έλαβε χώρα στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο και, τώρα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τουρκία (10/10, 12.00) για να εξασφαλίσει την παραμονή του στη League Α και, παράλληλα, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Σουηδία και η Ολλανδία, οι εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά του ομίλου στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου (10/10, 12.00).

Στο 16’ η Μπιόρκ νικήθηκε στο τετ α τετ από τη Γρίβα, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Νίλντεν βρήκε δίχτυα κι άνοιξε το σκορ.

Στο 35’ η «γαλανόλευκη» φλέρταρε με την ισοφάριση, όμως Αλάρντ έκανε σπουδαία επέμβαση στη δυνατή εκτέλεση φάουλ της Γιαννακά.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 52’, η Σβάνστρομ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην κόπωση των κοριτσιών, τα οποία βρίσκονται ακόμα στην προετοιμασία τους, μια και τα πρωταθλήματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοσή μας», ανέφερε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Παπακώστας.

Όπως πρόσθεσε: «Εν όψει της τελευταίας αναμέτρησης με την Τουρκία εμείς οφείλουμε να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο εαυτό μας, όπως σε κάθε αγώνα, και να πάρουμε τη νίκη ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη League A και να βοηθήσουμε τα κορίτσια να πάρουν σημαντικές εμπειρίες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, συνεχίζοντας στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης».

Σουηδία (Κάρολαιν Σιόμπλομ): Αλάρντ, Ρέιντι, Σενέλιους, Πελγκάντερ, Τιλένιους, Σβάνστρομ (88′ Σουέντμαν), Νίλντεν (77′ Ρένμπεργκ), Στένμπεργκ (59′ Λάρσον), Μπιόρκ (59′ Άκερλουντ), Γουίνμπλαντ, Κρόνκβιστ (59′ Σκογκ).

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Παπαϊωάννου, Παυλοπούλου (10′ Σαργιώτη), Κοκμοτού, Πλακιά (65′ Γεωργούλα), Γιαννακά, Κωστοπούλου (83′ Σαριδάκη), Νταρζάνου (46′ Σιηδηροπούλου), Καλέση (66′ Τριανταφύλλου), Καρυπίδη, Ραπάνη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι