Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν διαιτητής και οι βοηθοί του σε αγώνα ποδοσφαίρου, με τις εικόνες να προκαλούν ντροπή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Είναι απ’ τις στιγμές που… ντρέπεται κάποιος για τον αθλητισμό, και τα όσα συμβαίνουν. Σε αναμέτρηση Β’ Εθνικής στη Γκάνα, διαιτητής και οι βοηθοί του, έπεσαν θύματα σκληρού ξυλοδαρμού. Οι εικόνες μόνο ντροπή προκαλούν, καθώς […]

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν διαιτητής και οι βοηθοί του σε αγώνα ποδοσφαίρου, με τις εικόνες να προκαλούν ντροπή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Είναι απ’ τις στιγμές που… ντρέπεται κάποιος για τον αθλητισμό, και τα όσα συμβαίνουν.

Σε αναμέτρηση Β’ Εθνικής στη Γκάνα, διαιτητής και οι βοηθοί του, έπεσαν θύματα σκληρού ξυλοδαρμού. Οι εικόνες μόνο ντροπή προκαλούν, καθώς μέσω των social media κάνουν το γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, η Wanamafo Mighty Royals υποδέχτηκε τη Bofoakwa Tano, όμως το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άφησε ευχαριστημένους τους γηπεδούχους. Οι οπαδοί της οποίας όρμηξαν στον διαιτητή, χτυπώντας εκείνον και τους βοηθούς του, ανελέητα.

Πραγματικά σοκαριστικές σκηνές, καθώς οι διαιτητές αποκόμισαν μελανιές, κατάγματα και σπασμένα δόντια. Η Ομοσπονδία έβαλε «λουκέτο» στο γήπεδο της Wamanafo, όμως η ζημιά έγινε.

Δείτε τις ντροπιαστικές εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ