Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει ο 35χρονος μέσος θα είναι μία εξαιρετική λύση για την "Φλα", αρκεί να το βγάλει και στο χορτάρι. Αλλά...

Παίκτης της Φλαμένγκο είναι εδώ και λίγο καιρό ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και έτσι ο Βιδάλ αφήνει το Μιλάνο και μετακομίζει στην Λατινική Αμερική.

Συνολικά μέτρησε 70 αγώνες με τους Μιλανέζους σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 4 γκολ και 6 ασίστ.  Η προηγούμενη χρονιά όμως ήταν τραγική με μόλις 2 ματς ως βασικός στην περυσινή Serie A με τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα της Βραζιλίας  έγραψε στο video ανακοίνωσης του 35χρονου μέσου: «Ένα όνειρο για κάποιους, ένας εφιάλτης για άλλους. Άνω κάτω; Απλά η πραγματικότητα: Ο Αρτούρο Βιδάλ είναι στην Φλαμένγκο».

Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει ο 35χρονος μέσος θα είναι μία εξαιρετική λύση για την “Φλα”, αρκεί να το βγάλει και στο χορτάρι. Αλλά…

Αλλά αντίθετος με όσα λέει η διοίκηση της Φλαμένγκο είναι ο παλαίμαχος μπακ, Σισίνιο, και πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα. Ο οποίος θεωρεί ότι ο Βιδάλ πήγε για τα τελευταία ένσημα και να απολαύσει της παραλίες.

“Ο Βιδάλ είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά δεν θα κάνει κάτι στην Φλαμένγκο. Πόσταρε ένα video που χορεύει. Είναι ένας τύπος που έρχεται προς το τέλος της καριέρας του.

Κατά τη γνώμη μου ήρθε για να απολαύσει τη συνταξιοδότησή του, για να περάσει μία ζωή σε παραλία. Ακούστηκαν πολλά για τις επιλογές που είχε ο Βιδάλ αλλά για ποιο λόγο δεν πήγε κάπου αλλού;

Γιατί πήγε στην Φλαμένγκο; Νομίζετε πως είναι από αγάπη προς την ομάδα; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας”

Κάτι ξέρει και ο Σισίνιο από ποτά και ξενύχτια…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ