Ο  Ζοζέ Μουρίνιο έκανε πάλι τα δικά του στο παιχνίδι της  Ρόμα και την νίκη της επί της Σαρλενιτάνα. 

Ο  Ζοζέ Μουρίνιο έκανε πάλι τα δικά του στο παιχνίδι της  Ρόμα και την νίκη της επί της Σαρλενιτάνα.

Κλασικός Ζοζέ! Κλασική αντίδραση μετά από ανατροπή της Ρόμα. Όμως ο Σαμπατίνι δεν απάντησε. Ο προπονητής της αντιπάλου κράτησε επίπεδο, παρ’ ότι έθιξε τα κακώς κείμενα μετά το τέλος του αγώνα.

«Με όλο το σεβασμό προς την Ρόμα και το αποτέλεσμα είδα κάποια άσχημα πράγματα από ποδοσφαιρική άποψη. Είναι προφανές πως ο Μουρίνιο θα πει ότι δεν ξέρει ποιος είμαι και ότι δεν έχω κερδίσει τίτλους, κάτι που είναι αλήθεια αλλά χέ@@@@@.

Κάποια από τα πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο όταν παίζεις στην Ρώμη είναι απαράδεκτα. Γιατί σε κάθε φάση όλοι οι άνθρωποι της Ρόμα που βρίσκονται στον πάγκο σηκώνονται και διαμαρτύρονται;» τόνισε  αρχικά ο Σαμπατίνι

Στην συνέχεια είπε: «Τι κάνουν τότε διαιτητές που δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα; Δίνουν ανάποδα τα φάουλ. Δεν έριξαν καν ματιά στο πέναλτι του Τζούριτς που ζητήσαμε.Ξέρουμε πως είμαστε Σαλερνιτάνα και πρέπει να χάσουμε αλλά θα προτιμούσα να γινόταν αυτό με άλλο τρόπο. Απολογούμαι στον Μουρίνιο που τον ανέφερα. Είναι ένας ημίθεος που έχει κατακτήσει 25 τίτλους και ξέρω τι είμαι, είμαι πολλά πράγματα αλλά δεν θα φτάσω ποτέ το επίπεδό του. Ξέρω ότι δεν έχω κατακτήσει τίποτα αλλά παραμένω ένα σοβαρό άτομο…»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ