Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έστειλε ξανά μήνυμα προς τους Μαδριλένους, αλλά και τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

H UEFA έστειλε, και πάλι, ξεκάθαρο μήνυμα στις ομάδες που πρωτοστάτησαν για την ίδρυση νέας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής λίγκας.

Με αφορμή τον τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Αλεξάντερ Τσεφερίν βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τη… σπόντα του προς τους «μερένχες».

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ για ακόμα μία φορά! Όσοι σέβονται τους κανόνες μας τότε είναι ευπρόσδεκτοι στις διοργανώσεις μας. Αυτοί που δεν τους σέβονται, όμως, δεν θα παίζουν», έστειλε το μήνυμά του προς τη Ρεάλ, αλλά και τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Συμπληρώνοντας, διευκρίνισε: «Καμία Ρεάλ και καμία άλλη ομάδα δεν θα πει στην UEFA πώς θα λειτουργεί και τι αποφάσεις θα παίρνει. Είναι πολύ μακριά από αυτό».

Ρωτήθηκε και για την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν κι απάντησε: «Γνωρίζω πως η πρόταση της Παρί ήταν ίδια με εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν ξέρω γιατί ο πρόεδρος της La Liga ασκεί τέτοια κριτική στην Παρί. Ακόμα και στην Αγγλία υπάρχουν ομάδες, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι από τις ΗΠΑ ή από την Ασία. Παντού γίνεται αυτό. Με έχουν κουράσει όλα αυτά, πραγματικά».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ