Οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες ομάδες του εξωτερικού. Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να είναι περιζήτητος. Η Βέρντερ Βρέμης έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με μία νίκη. Μία ισοπαλία και μία ήττα, με δύο γκολ ενεργητικό και επτά παθητικό! Το Σάββατο (14/8) υπέστη εντός έδρας συντριβή (1-4) από […]

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες ομάδες του εξωτερικού. Ο Έλληνας επιθετικός συνεχίζει να είναι περιζήτητος.

Η Βέρντερ Βρέμης έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με μία νίκη. Μία ισοπαλία και μία ήττα, με δύο γκολ ενεργητικό και επτά παθητικό! Το Σάββατο (14/8) υπέστη εντός έδρας συντριβή (1-4) από την Πάντερμπορν, αλλά το κύριο πρόβλημα έχει εντοπιστεί στη γραμμή κρούσης.

Οι «πράσινοι» έχουν βγει στην αγορά και σύμφωνα με το «Sky» της Γερμανίας ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Γιώργου Γιακουμάκη. «Ο 26χρονος έχει συμβόλαιο στη Φένλο μέχρι το 2022. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται» αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ