Δεν μιλάς Ουκρανικά…πρόβλημα. Απίστευτο και όμως ουκρανικό. Παίκτες της ουκρανικής ομάδας Βέρες Ρίβνε έδωσαν συνέντευξη σε κάποια άλλη γλώσσα. Τι το θελαν κι αυτοί; Η κυβέρνηση της χώρας τους τιμώρησε γιατί μίλησαν σε «γλώσσα που δεν είναι του κράτους». Αυτός ήταν ο λόγος όπως ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν στον αγώνα της […]

Δεν μιλάς Ουκρανικά…πρόβλημα. Απίστευτο και όμως ουκρανικό. Παίκτες της ουκρανικής ομάδας Βέρες Ρίβνε έδωσαν συνέντευξη σε κάποια άλλη γλώσσα. Τι το θελαν κι αυτοί; Η κυβέρνηση της χώρας τους τιμώρησε γιατί μίλησαν σε «γλώσσα που δεν είναι του κράτους». Αυτός ήταν ο λόγος όπως ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν στον αγώνα της Βέρες με την Ντιναμό Κιέβου για την Premier League της Ουκρανίας. Η ομάδα γνωστοποίησε την τιμωρία με τη μορφή προστίμου στην επίσημη ιστοσελίδα της. Δεν είναι εφέσιμη η ποινή και η ομάδα δεν αποκάλυψε το ύψος του προστίμου. Επίσης, στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται η γλώσσα στην οποία μίλησαν οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, είναι γνωστό πως μίλησαν στα ρώσικα.

«Η προσωπική μου άποψη είναι πως αν ένας παίκτης έχει ουκρανικό διαβατήριο τότε οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις πρέπει να γίνονται στα ουκρανικά», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ