Στον αγώνα για το πρωτάθλημα της  Τσάμπιονσιπ μεταξύ των ομάδων Σάντερλαντ - ΚΠΡ που έληξε τελικά 2-2 και αφορούσε την 3η αγωνιστική είχαμε τρελό φινάλε.

Σάντερλαντ – ΚΠΡ: Έχουμε δει πολλά γκολ καθοριστικά και ειδικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ή και ακόμα στην τελευταία φάση. Αλλά όταν αυτό το γκολ το πετυχαίνει ο ένας τερματοφύλακας απέναντι στον άλλο και μάλιστα με κεφαλιά που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί είναι ξεχωριστό.

Στον αγώνα για το πρωτάθλημα της  Τσάμπιονσιπ μεταξύ των ομάδων Σάντερλαντ – ΚΠΡ που έληξε τελικά 2-2 και αφορούσε την 3η αγωνιστική είχαμε τρελό φινάλε. Με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ της γηπεδούχου έχουμε φτάσει στην τελευταία φάση του αγώνα και η ΚΠΡ έχει κερδίσει κόρνερ. Η φιλοξενούμενη τα παίζει όλα για όλα και έχει κατέβει στην αντίπαλη περιοχή  ο Ντιέγκ, ο κίπερ της ΚΠΡ.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ γίνεται μια αναμπουμπούλα και διώχνουν προς στιγμή οι παίχτες της γηπεδούχου, και τελικά γίνεται νέο γέμισμα και ο Ντιέγκ στην κατάλληλη θέση με την τέλεια κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2 και ξέρανε της “μαυρόγατες”.




GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ