Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε να παραλάβει το βραβείο του και έμεινε έκπληκτος με το πλήθος κόσμου.

Η Premier League έχει διάλειμμα και οι ποδοσφαιριστές είπαν να το «εκμεταλλευτούν». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής στο Ντουμπάι. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διοργάνωσε τα φαντασμαγορικά γενέθλια της συντρόφου του στο εξωτικό μέρος, Μπουρτζ Καλίφα, της Χεορχίνα Ροντρίγκες. Όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτή τη γιορτή ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πήγε στην expo 2020, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προκειμένου να παραλάβει το ειδικό βραβείο, αυτό του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών του Globe Soccer’s. 

Βέβαια, αυτό που αντίκρισε ο Ρονάλντο μάλλον δεν το περίμενε. Χιλιάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να δει από κοντά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να παραλαμβάνει το πολύτιμο αυτό βραβείο.

Έκπληκτος από αυτό που αντιμετώπισε μετά την παραλαβή απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Ακούστε προσεκτικά. Αυτό που θα πω, προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν περίμενα να ανέβω σ’ αυτή την εξέδρα, να δω τόσους πολλούς ανθρώπους να με περιμένουν.

Λοιπόν, εσείς είστε το κίνητρό μου για να παίξω ποδόσφαιρο. Χωρίς εσάς παιδιά, το ποδόσφαιρο θα ήταν λιγότερο. Μας καθοδηγούν οι οπαδοί. Το να νιώθω αυτή τη ζεστασιά, την αγάπη, με κάνει να αισθάνομαι τόσο περήφανος. Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό που νιώθω».

Να τονίσουμε ότι ο άσος των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει σημειώσει 803 γκολ σε 1.104 αγώνες καριέρας και αναδείχθηκε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για αυτό και πήρε το συγκεκριμένο «τρόπαιο», το οποίο δόθηκε για πρώτη φορά.

Globe Soccer’s Top Scorer of All Time, Cristiano Ronaldo at Expo 2020 Dubai Al Wasl Plaza earlier this Friday 🤩 pic.twitter.com/Q3U419rkR7

— Globe Soccer Awards (@Globe_Soccer) January 28, 2022

Record breaking goal scorer and legend footballer Cristiano Ronaldo swapped the football pitch with Al Wasl Plaza, where he engaged in a Q&A session amid cheers of his huge Dubai fan base at Expo 2020 Dubai.#Expo2020 #Dubai @Cristiano pic.twitter.com/1XKn4SRWmc

— Expo 2020 Dubai (@expo2020dubai) January 28, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ