Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται όπως λένε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, ο Ριχάιρο Ζίβκοβιτς ίσως να το παράκανε. Σίγουρα αν δει το βίντεο με τη χαμένη του ευκαρία δε θα το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ζίβκοβιτς έχασε το άχαστο. Ο Ολλανδός άσος βρέθηκε τετ-α-τετ. […]

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται όπως λένε στον χώρο του ποδοσφαίρου. Βέβαια, ο Ριχάιρο Ζίβκοβιτς ίσως να το παράκανε. Σίγουρα αν δει το βίντεο με τη χαμένη του ευκαρία δε θα το πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ζίβκοβιτς έχασε το άχαστο. Ο Ολλανδός άσος βρέθηκε τετ-α-τετ. Αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δοκάρι κι όχι στα δίχτυα.

Όσες φορές και να τον έβαζαν να το ξανακάνει, δύσκολα θα το πετύχαινε. Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά σίγουρα πρόσφερε highlight ο Ολλανδός. Για καλή του τύχη βέβαια, ο Ερυθρός Αστέρας, επικράτησε 3-2 της Μπάτσκα Τόπολα εκτός έδρας. Τουλάχιστον πέρα από άστοχος, δεν έγινε και μοιραίος για την ομάδα του.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ