Ο Ραφαέλ Λεάο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Ο άσος της Μίλαν αποχώρησε μέσα σε έντονο και κακό κλίμα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2018 με προορισμό τη Λιλ. Αυτή του την απόφαση θα την πληρώσει τελικά πολύ ακριβά. Το Εφετείο της Λισαβόνας επικύρωσε την εισήγηση του CAS και ο Ραφαέλ […]

Ο Ραφαέλ Λεάο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη! Ο άσος της Μίλαν αποχώρησε μέσα σε έντονο και κακό κλίμα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2018 με προορισμό τη Λιλ.

Αυτή του την απόφαση θα την πληρώσει τελικά πολύ ακριβά. Το Εφετείο της Λισαβόνας επικύρωσε την εισήγηση του CAS και ο Ραφαέλ Λεάο οφείλει να καταβάλλει το ποσό των 16.500.000 ευρώ στη πορτογαλική ομάδα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατούσε τότε στα αποδυτήρια της Σπόρτινγκ και την επίθεση που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές από τους «χούλιγκαν» αποφάσισε να χαιρετίσει. Έτσι, λοιπόν έσπασε μονομερώς το συμβόλαιο του αποχώρησε όπως και πολύ συμπαίκτες του.

Τα «Λιοντάρια» ακολούθησαν τη νομική οδό, δικαιώθηκαν τον Μάρτιο του 2020 με τον νεαρός εξτρέμ να καλείται να καταβάλει αποζημίωση 16,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο άσος των Μιλανέζων προχώρησε σε έφεση επικαλούμενος «έλλειψη αιτιολογίας» αυτών των αποφάσεων, «παραβίαση των αρχών της διεθνούς δημόσιας τάξης του πορτογαλικού κράτους» και «παραβίαση της ανεξαρτησίας και της αμεροληψίας των δικαστών». Σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση, οι δικαστές απέρριψαν την έφεση που υπέβαλε ο Πορτογάλος. Ο 22χρονος πλέον πρέπει να καταβάλει το ποσό των 16,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θεωρείται πως κόστιζε ο ποδοσφαιριστής εκείνο το διάστημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ