Μπλεξίματα με τις αρχές και τη δικαιοσύνη του Βελγίου έχει ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος κατηγορείται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας σε σκάνδαλο για οικονομικές απάτες. Ο 78χρονος μεγαλοαντζέντης, το γραφείο του οποίου εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κρίστοφερ Νκουνκού και Άλεξ Τέλες. Βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και πλαστογραφία κατά την περίοδο της επιχειρηματικής του […]

Μπλεξίματα με τις αρχές και τη δικαιοσύνη του Βελγίου έχει ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος κατηγορείται στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας σε σκάνδαλο για οικονομικές απάτες. Ο 78χρονος μεγαλοαντζέντης, το γραφείο του οποίου εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κρίστοφερ Νκουνκού και Άλεξ Τέλες. Βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και πλαστογραφία κατά την περίοδο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στη Μουσκρόν.

Σύμφωνα με βελγικά Μέσα, ο Ισραηλινός φέρεται να στήριζε οικονομικά την ομάδα μέσω offshore εταιριών. Από το 2015. Οταν και είχε εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου.
Πλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να προχωρήσουν οι έρευνες και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από την υπόθεση.

Το όνομά του στο παρελθόν έχει εμπλακεί με Ελληνικούς συλλόγους. Με αποκορύφωμα την περίοδο που ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ενδιαφέρονταν για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον είχε έτοιμο για άμεσο συνεργάτη του.

Στο τσακ δηλαδή την γλύτωσαν οι “Πράσινοι”…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!