O No 1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον 29χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 με την ρωσική ομάδα. Πριν από μερικούς μήνες, ο Κλάεσον έδειχνε θετικός στην προοπτική να έρθει στην Τούμπα. Με την προϋπόθεση πως […]

O No 1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον 29χρονο Σουηδό μεσοεπιθετικό Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 με την ρωσική ομάδα.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Κλάεσον έδειχνε θετικός στην προοπτική να έρθει στην Τούμπα. Με την προϋπόθεση πως θα τα “έβρισκαν” οι διοικήσεις των δύο ομάδων.

Όμως, η διοίκηση της Κράσνονταρ. Ενώ αρχικά έδειχνε θετική στις συζητήσεις. Στην συνέχεια έβαλε απαγορευτικό και έλεγε πως δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον παίκτη.

Πλέον τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Ο Κλάεσον έχει το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να συμφωνήσει με την ομάδα που θα επιλέξει για τα επόμενα χρόνια. Και εφόσον ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην υπόθεση και συμφωνήσει με τον παίκτη, η Κράσνονταρ. Είτε θα συναινέσει στην παραχώρησή του με ένα μικρότερο ποσό από αυτό που ζητούσε, είτε θα αποδεχθεί την όποια συμφωνία διαμορφωθεί.

Ο Κλάεσον από την έναρξη της φετινής σεζόν έχει 14 συμμετοχές με την Κράσνονταρ στο ρωσικό Πρωτάθλημα και μία ασίστ. Μπορεί να παίξει με άνεση τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, όσο και πίσω από τον κεντρικό επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί, υπάρχει προσέγγιση με τον ατζέντη του Κλάεσον, χωρίς όμως να διευκρινίζεται σε ποιο βαθμό έχουν φθάσει. Η ουσία είναι, πως η περίπτωση του Κλάεσον είναι ξεχωριστή και λόγω της εμπειρίας που έχει ο παίκτης, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως μπορεί να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του, χωρίς τους περιορισμούς που έβαζε η Κράσνονταρ το περασμένο καλοκαίρι.

Ασφαλώς και δεν είναι ο μοναδικός στόχος. Ομως πρόκειται για μία περίπτωση, ελκυστική, που συνδυάζει την εμπειρία και την ουσία. Σε δύο θέσεις που θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ.

Είναι στο Νο1 της μεταγραφική λίστας του Λουτσέσκου, και αυτό λέει πολλα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι