Από το μακρινό 1971 είχαν να πανηγυρίσουν στην… ασπρόμαυρη πλευρά του Μπέλο Οριζόντε. Όμως από τα ξημερώματα, οι φίλοι της Ατλέτικο Μινέιρο μπορούν να υπερηφανεύονται ότι είναι πρωταθλητές Βραζιλίας! Η ομάδα του Χουλκ και του Ντιέγκο Κόστα εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της. Μετά από μισό αιώνα και δεύτερο συνολικά δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της […]

Από το μακρινό 1971 είχαν να πανηγυρίσουν στην… ασπρόμαυρη πλευρά του Μπέλο Οριζόντε. Όμως από τα ξημερώματα, οι φίλοι της Ατλέτικο Μινέιρο μπορούν να υπερηφανεύονται ότι είναι πρωταθλητές Βραζιλίας!

Η ομάδα του Χουλκ και του Ντιέγκο Κόστα εξασφάλισε τον πρώτο τίτλο της. Μετά από μισό αιώνα και δεύτερο συνολικά δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν. Χάρη στο εκτός έδρας 3-2 επί της Μπαΐα – σε ένα ματς όπου οι μετέπειτα πρωταθλητές έχαναν με 2-0 μέχρι το 73′!

Οι «πετεινοί» έφτασαν τους 81 βαθμούς σε 36 αγώνες και έχουν έντεκα παραπάνω από τη 2η, Φλαμένγκο, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Τεράστια η συμβολή του Χουλκ στο να κατακτήσει τον τίτλο η ομάδα του Κούκα, με τον άλλοτε φορ της Πόρτο και της Ζενίτ να έχει 18 τέρματα. Και να είναι πρώτος σκόρερ στο Brasilerao. Με διαφορά πέντε τερμάτων από τον δεύτερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Brasileirão

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик