Έβαλε το εθνικό συγκρότημα πάνω από τους «ασπρόμαυρους» ο 34χρονος.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι γεννημένος στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, αλλά έλκει την καταγωγή του από το Σουρινάμ.

Αν και αγωνίστηκε στις «μικρές» εθνικές της Ολλανδίας, αποφάσισε εν τέλει να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Σουρινάμ, από το οποίο κατάγονται και οι δύο γονείς του.

Η χώρα της Νότιας Αμερικής, η οποία ήταν ολλανδική αποικία έως το 1975 που ανεξαρτητοποιήθηκε, θα δώσει φιλικό με την Ταϊλάνδη.

Προφανώς, δεν πρόκειται για κάποιο κρίσιμο ματς. Εκείνος, όμως, αποφάσισε να αφήσει τη Θεσσαλονίκη στο διάστημα της διακοπής για να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στον ΠΑΟΚ «βράζουν» με την απόφασή του, καθώς θεωρούν πως τους δημιουργεί πρόβλημα, ενώ συνεχίζουν την προσπάθειά τους στην Ευρώπη και τα πλέι οφ της Super League βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να του απαγορεύσουν να πάει. Ωστόσο, η απόφασή του αυτή κρίθηκε ακατανόητη, σε αυτό το χρονικό σημείο.

Ο παίκτης είναι ήδη κουρασμένος από τα διαδοχικά ματς. Με το μακρινό ταξίδι θα καταπονηθεί κι άλλο. Πίστευαν πως ο ίδιος θα ήθελε να ξεκουραστεί, αλλά εκείνος έβαλε την Εθνική πάνω από το «Δικέφαλο» κι αυτό κακοφάνηκε στους ανθρώπους του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ