O 37χρονος επιθετικός κοιτάει τους συμπαίκτες του στο πιάτο.

Σε ρόλο… διατροφολόγου ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να παρέμβει εάν δεν συμφωνεί με τα όσα τρώνε οι συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση κι ας διανύει τον 37ο χρόνο ζωής του. Τα έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά, σωστή εκγύμναση, αλλά και αυστηρή διατροφή.

Ο Αρτούρ Μέλο, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, αποκάλυψε πως είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τις διατροφικές συνήθειες όχι μόνο του εαυτού του, αλλά όλων όσοι βρίσκονται δίπλα του.

«Καθόμασταν μαζί στο τραπέζι και κάποιες φορές κοιτούσε τα πιάτα των άλλων και έλεγε: “Δεν θα έπρεπε να τρως κάτι τέτοιο”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Ο ίδιος ο CR7 δεν κάνει εξαίρεση για κανέναν, ούτε καν για τα παιδιά του. Όπως, άλλωστε, είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Ο Κριστιάνο Τζούνιορ κάποιες φορές πίνει αναψυκτικά και τρώει πατατάκια ή τηγανητές πατάτες. Είναι κάτι που με εκνευρίζει και το ξέρει. Ακόμα και τα μικρότερα παιδιά μου όταν τρώνε σοκολάτες με κοιτάζουν καλά καλά»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν