Ο Άγιος Νικόλαος επικράτησε στην έδρα της Λευκίμμης με 2-1. Και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κρητική ομάδα επικράτησε στην Κέρκυρα με 2-1 της ΑΕ Λευκίμμης (επίσης ομάδα Γ’ εθνικής). Και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ο Φουκαράκης στο 25′ και ο Τσανάι στο […]

Ο Άγιος Νικόλαος επικράτησε στην έδρα της Λευκίμμης με 2-1. Και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κρητική ομάδα επικράτησε στην Κέρκυρα με 2-1 της ΑΕ Λευκίμμης (επίσης ομάδα Γ’ εθνικής). Και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Φουκαράκης στο 25′ και ο Τσανάι στο 77′ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κωστακιώτη στο 34΄.

Ο Άγιος Νικόλαος προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία του στους “16” του Κυπέλλου. Μετά το 1994-95.

Οταν το είχε καταφέρει αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ.

Ο ΑΟΑΝ είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στη φάση των “32” χάρη σε δύο ισοπαλίες! Είχε φέρει 1-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ενώ στη ρεβάνς που ακολούθησε στο γήπεδο Καλού Χωριού ήρθε ισόπαλος χωρίς γκολ.

Πρόκειται για την σεζόν όπου ο Αγ. Νικόλαος φτάνει μέχρι και τους “16” όπου και αποκλείεται από τον Ιάλυσο, έχοντας πάρει την πρόκριση στους “32” μέσω των αγώνων που είχε δώσει για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Αντίπαλοι του τότε το Χαϊδάρι, ο Πανιώνιος, ο ΑΟ Βελισάριου και η Καλλιθέα.

Την αναφορά στη μεγάλη πρόκριση του ΑΟΑΝ κάνει η εφημερίδα “Ανατολή” του Λασιθίου με την ευκαιρία ότι σήμερα. 30 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 26 χρόνια από εκείνη την επική πρόκριση για τον ΑΟΑΝ.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ