Στη δίνη οικονομικού σκανδάλου βρίσκεται ο 70χρονος πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο. Ο οποίος είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του κλαμπ της Γένοβας. Ο Φερέρο συνελήφθη σήμερα, καθώς φέρεται εμπλεκόμενος με αδικήματα εικονικής πτώχευσης. Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, ο Φερέρο θα παραιτηθεί από «σεβασμό προς τον σύλλογο». Tο κλαμπ […]

Στη δίνη οικονομικού σκανδάλου βρίσκεται ο 70χρονος πρόεδρος της Σαμπντόρια, Μάσιμο Φερέρο. Ο οποίος είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του κλαμπ της Γένοβας.

Ο Φερέρο συνελήφθη σήμερα, καθώς φέρεται εμπλεκόμενος με αδικήματα εικονικής πτώχευσης.

Σύμφωνα με την ιταλική ομάδα, ο Φερέρο θα παραιτηθεί από «σεβασμό προς τον σύλλογο».

Tο κλαμπ κράτησε αποστάσεις από οποιαδήποτε ανάμειξη στα περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο πρόεδρός του.

«Με μεγάλη έκπληξη μάθαμε για την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης κατά του Μάσιμο Φερέρο σήμερα», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος και πρόσθεσε πως: «Ήταν ένα αίτημα της Εισαγγελίας της Δημοκρατίας της Πάολα για πτώχευση. Που σχετίζεται με γεγονότα πριν από πολλά χρόνια. Αυτά τα γεγονότα είναι εντελώς ανεξάρτητα τόσο με τη διαχείριση όσο και με την ιδιοκτησία της Σαμπντόρια.

Ωστόσο, για να προστατεύσει τα συμφέροντα των άλλων δραστηριοτήτων του και, συγκεκριμένα, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εικασία σχετικά με τη Σαμπντόρια και τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Φερέρο σκοπεύει να επισημοποιήσει την άμεση παραίτησή του», κατέληξε η ανακοίνωση.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο Φερέρο, επιχειρηματίας και κινηματογραφικός παραγωγός. Συνελήφθη στο Μιλάνο και οδηγήθηκε στη φυλακή του Σαν Βιτόρε.

Το ρεπορτάζ του ANSA πρόσθεσε επίσης, ότι άλλα πέντε άτομα που ερευνώνται σε σχέση με την υπόθεση, έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω πτώχευσης τεσσάρων εταιρειών στον τομέα των ξενοδοχείων, του τουρισμού και του κινηματογράφου που εδρεύουν στην επαρχία Κοζέντσα της Καλαβρίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!