Οι Σκωτσέζοι δεν τα βρήκαν με τους Αμερικανούς, στο… κόλπο και η Άντερλεχτ.

Σε… τεντωμένο σχοινί βρίσκονται εδώ και καιρό οι σχέσεις του Γιώργου Γιακουμάκη και της διοίκησης της Σέλτικ, με τη συνεργασία τους να βρίσκεται στον αέρα.

Ο 27χρονος επιθετικός βρισκόταν σε συζητήσεις με τη σκωτσέζικη ομάδα για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα, με τον Έλληνα παίκτη να είναι δυσαρεστημένος από τους οικονομικούς όρους, που του έχουν προταθεί.

Ο Ηρακλειώτης επιθετικός φερόταν εδώ και καιρό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, σενάρια που φούντωσαν και πάλι μετά την απόφαση των Σκωτσέζων να τον αφήσουν εκτός αποστολής στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στη Σεντ Μίρεν.

Οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν πως οι «Κέλτες» θα τον δώσουν στην Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, από την Ιαπωνία, βάζοντας στα ταμεία τους το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών.

Η αμερικανική, Ατλάντα Γιουνάιτεντ, έκανε -έστω και την τελευταία στιγμή- μπάσιμο για την απόκτησή του, αλλά δεν κατάφερε να τον κάνει «δικό» της.

Οι Σκωτσέζοι δεν τα βρήκαν με τους Αμερικανούς, οι οποίοι τον ήθελαν δανεικό έως το τέλος της σεζόν με υποχρεωτική οψιόν ανανέωσης εφόσον έπιανε συγκεκριμένους στόχους. Πρόταση που δεν τους ικανοποίησε.

Οι Ιάπωνες είναι πλέον το φαβορί για την απόκτησή του, εκτός κι αν προκύψει επίσημη πρόταση από την Άντερλεχτ, η οποία τον «γλυκοκοιτάζει» για να αντικαταστήσει τον Φάμπιο Σίλβα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άντερλεχτ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ