Θύμα διάρρηξης στην περιοχή της Σαρωνίδας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός Ολλανδός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Η σπείρα παραβίασε με διαρρηκτικά εργαλεία παράθυρο στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο ποδοσφαιριστής. Έψαξε όλους τους χώρους της οικίας και αφαίρεσε μετρητά και χρυσαφικά. Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής. Η οποία […]

Θύμα διάρρηξης στην περιοχή της Σαρωνίδας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός Ολλανδός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ.

Η σπείρα παραβίασε με διαρρηκτικά εργαλεία παράθυρο στη μονοκατοικία στην οποία διαμένει ο ποδοσφαιριστής. Έψαξε όλους τους χώρους της οικίας και αφαίρεσε μετρητά και χρυσαφικά.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα η Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής. Η οποία έχει πάρει κατάθεση από τον ποδοσφαιριστή ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν ενώ ερευνήθηκαν όλοι οι χώροι για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Είχαμε συνηθίσει τέτοια συμβάντα να προκύπτουν σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα. Φαίνεται πως άρχισαν τα ίδια και στην ΑΕΚ…

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ