Ο Άγγλος αμυντικός είχε χάσει τον ύπνο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Κίραν Τρίπιερ αποχώρησε τον Ιανουάριο από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ.

Στους Μαδριλένους είχε πάει το 2019 και πολλά είναι αυτά που έχει να θυμάται. Η πιο έντονη ανάμνησή του, όμως, είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος». Διακρίνεται για το πάθος του, αλλά και για το έντονο ταμπεραμέντο του. «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που πήγα να παίξω για αυτόν. Είναι τόσο συναισθηματικός, εμμονικός», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος αμυντικός.

Όπως πρόσθεσε, όμως: «Υπήρξαν στιγμές που ήμουν στο κρεβάτι, κοιμόμουν και με έπαιρνε τηλέφωνο. Είναι τρελό, κάτι που δεν έχω ζήσει ποτέ ξανά. Μου μιλούσε για πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ.

Λάμβανα τυχαία μηνύματα, κλήσεις από αυτόν που μιλούσαν για το παιχνίδι. Είναι ένας απίστευτος προπονητής. Συναισθηματικός, είναι η ακριβής λέξη για να τον περιγράψεις. Κάθε στιγμή είναι τρελός για το ποδόσφαιρο».

Παρότι έχασε τον ύπνο του όσο έπαιζε στην Ατλέτικο, κάθε άλλο παρά το μετάνιωσε. «Είναι ένας απίστευτος προπονητής και είμαι τυχερός που δούλεψα μαζί του, γιατί έχω μάθει τόσα πολλά από αυτόν», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στις προπονήσεις, η κατάσταση ήταν εξίσου τρελή: «Η προπόνηση ήταν αμείλικτη. Είναι από εκείνους τους προπονητές, που πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για εκείνον. Εάν δεν δουλέψεις σκληρά θα σε βγάλει. Δεν τον νοιάζει πόσο καλός ή πόσο μεγάλο όνομα είσαι. Πρέπει να τρέξεις».

Ο Άγγλος μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην προπονητή του. Όπως κατέληξε: «Τον θαυμάζω κι αυτό εξαρτάται από τον σεβασμό. Όλοι τον σέβονται, γιατί σέβεται τους παίκτες του. Έχει τόση εμπιστοσύνη στους παίκτες του. “Χτίζεις” αυτήν τη σχέση στο προπονητικό κέντρο και είναι απίστευτος σε αυτό.

Δούλευε μαζί μου για ώρες. Όλα με έχουν κάνει να ωριμάσω ως άνθρωπο. Είχε τεράστιο αντίκτυπο πάνω μου. Κοιτάξτε τους παίκτες εκεί: Κόκε, Στέφαν Σάβιτς, Χοσέ Μαρία Χιμένες. Έχω μάθει τόσα πολλά από αυτούς.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σαν οικογένεια. Ο προπονητής ήταν συναισθηματικός και κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, όταν έπρεπε να προπονηθούμε ατομικά. Οι ομιλίες του είναι απίστευτες. Είναι τόσο έντονος».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι