Ο Ροναλντίνιο είναι ο τελευταίος μάγος του ποδοσφαίρου. Ο θρύλος του πολύ μεγάλος και καθημερινά ο κόσμος μιλάει και βλέπει τα κατορθώματα του με την μπάλα. Αλήθεια. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι ο γιος του τεράστιου Ρόνι, και να θες να κάνεις την δική σου διαδρομή στο ποδόσφαιρο; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. Γιατί ο κόσμος μόλις σε […]

Ο Ροναλντίνιο είναι ο τελευταίος μάγος του ποδοσφαίρου. Ο θρύλος του πολύ μεγάλος και καθημερινά ο κόσμος μιλάει και βλέπει τα κατορθώματα του με την μπάλα. Αλήθεια. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι ο γιος του τεράστιου Ρόνι, και να θες να κάνεις την δική σου διαδρομή στο ποδόσφαιρο;
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ. Γιατί ο κόσμος μόλις σε μάθει και σε γνωρίσει καλύτερα, μια ζωή θα σε συγκρίνει με τον μεγάλο ΜΑΓΟ. Και δυστυχώς οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Αν όχι τότε θα έχουμε να μιλάμε για το θαύμα του ποδοσφαίρου. Ας γνωρίσουμε τον Ζοάο Μέντες!

Ο 14χρονος που ζει με την μητέρα του, Ζανάινα και έχει πάρει το επίθετό της δοκιμάστηκε αρχικά στην Παρί, αλλά δεν έμεινε αφού έπρεπε να μετακομίσει και ένας ενήλικας μαζί του στο Παρίσι, θα κάνει τελικά τα πρώτα του βήματα στην Κρουζέιρο.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ρεπορτάζ ο μικρός πήγε να δοκιμαστεί στην ομάδα, ωστόσο δεν αποκάλυψε σε κανέναν ποιανού γιος είναι για να μην… παρεξηγηθεί και θεωρηθεί ότι βοηθήθηκε από τον κορυφαίο μπαμπά του.

«Αν και ήταν ο γιος του Ροναλντίνιο,, ο Mέντες δοκιμάστηκε από την ομάδα, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιος ήταν», δήλωσε άνθρωπος της Κρουζέιρο. Με το ταλέντο του, ο νεαρός επιθετικός εγκρίθηκε και, μόλις βρισκόταν ήδη στην ομάδα, αποκαλύφθηκε τελικά το όνομα του διάσημου πατέρα του».

Το μέλος του συλλόγου, Αμαρίλντο Ριμπέιρο πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης που έχει ύψος, αλλά και υψηλή τεχνική κατάρτιση.
Μπορεί να παίξει τόσο ως παίκτης περιοχής όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι ένας παίκτης που για το ύψος του, έχει ταχύτητα και τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις».

«Είναι ένα όνειρο, το ότι μια ημέρα μπορώ να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κρουζέιρο, να παίξω επαγγελματικά, να πετύχω ένα γκολ στο γεμάτο «Μινεϊράο» και να το αφιερώσω τους οπαδούς», είπε φανερά χαρούμενος ο 14χρονος που ευελπιστεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. 

Why Ronaldinho's Son Hid His Identity In Pro Trial

Ωστόσο, η ιστορία ξεκίνησε κάπως… διαφορετικά.

Ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αρχή της ιστορίας. Όλα ξεκίνησαν πέρσι, όταν ο Μέντες στα δοκιμαστικά που έκανε με την Κρουζέιρο, έκρυψε την ταυτότητά του για να κριθεί από τους υπεύθυνους της ομάδας δίκαια και χωρίς το… βάρος του ονόματος του πατέρα του.

Το ταλέντο του αποδείχθηκε εξαιρετικό και οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν την ευκαιρία να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροναλντίνιο τζούνιορ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Η ομάδα μού άνοιξε την πόρτα. Η δομή του συλλόγου είναι πολύ καλή. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Βραζιλία και είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να παίζω εδώ. Είναι μία πολύ χαρούμενη ημέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ και τον Θεό που έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι κάθε μέρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι