Το είπε ο Φαμπρίζιο Ρομάνο; Τότε έγινε! Κατά καιρούς ακούμε του όνομα του, που το επικαλούνται τα ΜΜΕ όταν θέλουν να προσδώσουν το μέγιστο της αξιοπιστίας στην είδηση που ανεβάζουν. Μεγάλος ο βαθμός αξιοπιστίας του και τον ακολουθούν όλα τα γνωστά ΜΜΕ για να μαθαίνουν πρώτα και έγκυρα τα αθλητικά νέα που ανεβάζει. Ο Φαμπρίζιο […]

Το είπε ο Φαμπρίζιο Ρομάνο; Τότε έγινε!

Κατά καιρούς ακούμε του όνομα του, που το επικαλούνται τα ΜΜΕ όταν θέλουν να προσδώσουν το μέγιστο της αξιοπιστίας στην είδηση που ανεβάζουν. Μεγάλος ο βαθμός αξιοπιστίας του και τον ακολουθούν όλα τα γνωστά ΜΜΕ για να μαθαίνουν πρώτα και έγκυρα τα αθλητικά νέα που ανεβάζει.

Ο Φαμπρίζιο Ρομάνο είναι Ιταλός δημοσιογράφος που εργάζεται, μεταξύ άλλων, στο Sky Sport και ειδικεύεται στις μεταφορές ποδοσφαίρου

Φαινόμενο αξιοπιστίας. Το έγραψε ο Φαμπρίζιο Ρομάνο, τότε έγινε

Είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους ειδικούς που σχετίζονται με τις μεταγραφές ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο και ανεβάζει τις αποκλειστικές ειδήσεις του ειδικά στο Twitter. Είναι πολύ απίθανο να αποδειχθεί λάθος μια είδηση που ανέβασε. Το σήμα που λανσάρει στους λογαριασμού του “Here we go” είναι αγαπημένο στους θαυμαστές του Twitter που συνεχώς κατακλύζεται από θαυμαστές σχετικά με τις ειδήσεις που ανεβάζει.

Here We Go!' What's It Like to Be a Transfer Window Superstar Reporter? | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights

Τι κάνει λοιπόν τον Φαμπρίζιο Ρομάνο ξεχωριστό και ξεχωρίζει από το πλήθος;

Λοιπόν, αυτός ο τύπος δεν είναι κάποιος που θα δημοσιεύσει μια φήμη ή μια είδηση και θα το αφήσει έτσι.  Θα επικοινωνήσει με τους θαυμαστές στην πλατφόρμα και θα τους πει τι θέλουν να μάθουν περισσότερα εκτός από τις γενικές ειδήσεις που ανεβάζει. Δοκιμάστε να κάνετε tweet για κάτι που σας ενδιαφέρει στον Φαμπρίζιο σχετικά με την ερώτησή σας σχετικά με μια φήμη μεταγραφής και είμαστε σίγουροι ότι θα σας απαντήσει. Εκτός από την ανοιχτή και φιλική του επαφή με τους θαυμαστές, εδώ είναι μερικά γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Φαμπρίζο Ρομάνο!

1) Είναι ο πιο αξιόπιστος δημοσιογράφος στον χώρο του ποδοσφαίρου στον κόσμο. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά του είναι ότι δεν δημοσιεύει ποτέ μια είδηση για μεταγραφή ή κάτι παρεμφερές  εκτός και αν είναι 100% σίγουρος ότι θα συμβεί.

2) Η ζωή του καθημερινά περιλαμβάνει τουλάχιστον 50 τηλεφωνικές κλήσεις κάθε μέρα για να καταλάβει τι νέο έχει συμβεί, ή και όχι, μαζί με παρουσία σε ξενοδοχεία, ή κεντρικά γραφεία ομάδων μόλις εντοπίσει το θέμα που τον ενδιαφέρει. Ο μισθός του δεν έχει επιβεβαιωθεί και η καθαρή του αξία δεν είναι ακόμη γνωστή.

3) Δεν υπάρχουν διαθέσιμες σελίδες wikipedia για αυτόν τον δημοσιογράφο που έχει κάνει το όνομά του σπάζοντας το twitter.

4) Επί του παρόντος, παρέχει τις υπηρεσίες του στο Sky Sports όπου ασχολείται κυρίως με τις ειδήσεις για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, και μιλάμε για γνωστούς ποδοσφαιριστές και μεγάλα κλαμπ.. Κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου του 2020 έμεινε σε φουλ δράση κάθε μέρα, ανακοινώνοντας μια σειρά από διαφορετικές μεταγραφές, όπως οι Christian Eriksen, Ashley Young, Pepe Reina, Gedson Fernandes και άλλοι. Πάντα πρώτος και πάντα με 100% αξιοπιστία. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.

5) Ο Φαμπρίζιο είναι Ιταλός που γεννήθηκε και ζει στο Μιλάνο  και εργάζεται από εκεί μέχρι σήμερα.

6) Ο Ρομάνο έχει επίσης συσχετιστεί με μεγάλες εταιρείες ΜΜΕ όπως το The Guardian, όπου εργάστηκε ως δημοσιογράφος.

7) Ο Ρομάνο έχει 1,3 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter και 832.000 οπαδούς στο Instagram και αυξάνονται καθημερινά.

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι δίνει το καθημερινό μεροκάματο σε πολλούς δημοσιογράφους ανά τον κόσμο που περιμένουν κυριολεκτικά πως και πως να βγάλει είδηση, και αυτοί με την σειρά τους σε χρόνο μηδέν να πουν το μαγικό; Όπως εμείς σας το είπαμε πρώτοι…..

https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/videos/427914798068810

Ο Φαμπρίζο Ρομάνο είναι το μεγάλο αστέρι της δημοσιογραφίας του ποδοσφαίρου, και μπράβο του…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ