Η Χέρκουλες κάλεσε τον Ηρακλή για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

H Χέρκουλες συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή της και κάλεσε μια ελληνική ομάδα να συμμετάσχει στης εκδηλώσεις γιορτής που θα πραγματοποιήσει. Η ισπανική ή αλλιώς ο Ηρακλής της Ισπανίας κάλεσε τον Ηρακλή σε αυτή την εκδήλωση. Όμως όπως αναφέρει και η ανάρτηση του «γηραιού» αναμένεται να υπάρξει συνάντηση Ηρακλειδών, καθώς υπάρχει σκέψη να στείλουν κάλεσμα και στον Ηρακλή της Ολλανδίας αλλά και σε αυτόν της Φιλανδίας.

“Πρόσκληση από τον Ηρακλή Αλικάντε (Χέρκουλες)προκειμένου ο Ηρακλής να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής ομάδας κατέφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Στόχος αποτελεί να υπάρξει αδελφοποίηση των δυο ομάδων και παράλληλα να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα όπως: Φιλικές αναμετρήσεις, συνεργασία στις ακαδημίες κ.α.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων προκειμένου να οριοθετήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας. Υπάρχει η σκέψη αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής όπως η Χέρακλες στην Ολλανδία, JS Hercules στην Φινλανδία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις”, ανέφερε η ανάρτηση που έκανε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ