Έτοιμος να κάνει δικό του το Ελληνικό διαβατήριο ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έτοιμος να κάνει δικό του το Ελληνικό διαβατήριο ο Τζορτζ Μπάλντο. Ο ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μάλιστα θέλει να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς έχει ελληνική καταγωγή, για την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, “ευθύνεται” η γιαγιά του.

Αισιοδοξία και… κυνήγι και άλλων “Μπάλντοκ” για την Εθνική

Είναι πολύ έμπειρος παίκτης και βασικό στέλεχος της Σέφιλντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024. Η Σέφιλντ έχει άνετα σώσει την κατηγορία εφέτος και έχει μαθηματικές ελπίδες και για τα πλέι οφ της ανόδου. Είναι τώρα στην 9η θέση του πίνακα, ισόβαθμη με τη Νότιγχαμ. Ο Μπάλντοκ ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό, αλλά όχι αν είναι να πάρει θέση ξένου. Όμως αυτό μάλλον τελειώνει σύντομα. Τα προβλήματα από την πανδημία, αλλά και όλα όσα πήγε πίσω το Brexit είναι πια παρελθόν και οι πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει και ελληνικό διβατήριο.

Από πλευράς ομοσπονδιας το θέμα τρέχει ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης και στο βάσιμα αισιόδοξο σενάριο, το όλο θέμα θα έχει λήξει μέχρι τα τέλη Μαΐου. Να τονιστεί εδώ ότι η ομοσπονδία αναζητά και άλλες περιπτώσεις όπως του Μπάλντοκ. Παίκτες που έχουν το δικαίωμα να παίξουν με τη φανέλα της Εθνικής, λόγω καταγωγής και είναι τώρα σε διάφορα πρωταθλήματα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ