Απίστευτο κρύο στον αγώνα ΗΠΑ - Ονδούρα με αποτέλεσμα να έχουν προβλήματα υγείας οι παίκτες.

Ρε παιδιά τι άλλο θα δούμε σε αγώνα ποδοσφαίρου; Αυτό που συνέβη στο ματς ΗΠΑΟνδούρα για την CONCACAF, το αποκλείουμε να έχει ξανασυμβεί.

Μη σας κρατάμε σε αγωνία και να σε περιγράψουμε τι έγινε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες για τους παίκτες! Δεν έβρεχε, δε χιόνιζε αλλά είχε απίστευτο κρύο. Συγκεκριμένα είχε -16 βαθμούς Κελσίου όταν ξεκίνησε ο αγώνας και όταν τελείωσε -29 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το θερμόμετρο στο Allianz Field.

Οι διοργανωτές δεν δέχτηκαν την πρόταση του προπονητή της Ονδούρας, Ερνάν Ντάριο Γκόμες που ζήτησε να μεταφερθεί η διεξαγωγή του αγώνα στην Μινεσότα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα δύο παίκτες των φιλοξενούμενων να αντικατασταθούν στο ημίχρονο με συμπτώματα υποθερμίας. Παρόλο που υπήρχαν στον πάγκο γάντια, κουβέρτες και εσώρουχα δε βοήθησαν τους παίκτες να ζεσταθούν.

Για να καταλάβετε για τι κρύο μιλάμε και τη σοβαρότητα της κατάστασης δύο δημοσιογράφοι προκείμενου να μεταφέρουν τις αντίξοες συνθήκες, έβρεξαν μια μπλούζα και αυτή πάγωσε. Κρυώνουμε και μόνο που το γράφουμε, δεν ξέρουμε πως νιώθετε εσείς που τα διαβάζετε…

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ