Περίπατος ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό!  – Μικροπρόβλημα με τον Βίντα στο δεύτερο ημίχρονο του ΑΕΚ–Παναιτωλικός. Όταν μετά από μια αμυντική του προσπάθεια ο αμυντικός της Ένωσης ζαλίστηκε. Και χρειάστηκε να βγει για λίγο από το γήπεδο. Η ΑΕΚ έκανε περίπατο απέναντι στον Παναιτωλικό (3-0) με τρία γκολ από της αμύνης τα παιδιά. Βίντα, Ρότα ξεκλείδωσαν […]

Περίπατος ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό!  – Μικροπρόβλημα με τον Βίντα στο δεύτερο ημίχρονο του ΑΕΚΠαναιτωλικός. Όταν μετά από μια αμυντική του προσπάθεια ο αμυντικός της Ένωσης ζαλίστηκε. Και χρειάστηκε να βγει για λίγο από το γήπεδο.

Η ΑΕΚ έκανε περίπατο απέναντι στον Παναιτωλικό (3-0) με τρία γκολ από της αμύνης τα παιδιά. Βίντα, Ρότα ξεκλείδωσαν από το α’ μέρος το ματς, ο Μουκουντί πέτυχε το 3ο κι έστειλαν την Ένωση στο -5 από την κορυφή.
Το ζητούμενο για την ΑΕΚ στο εξ αναβολής ματς με τον Παναιτωλικό ήταν η νίκη με κάθε κόστος. Μετά την γκέλα με τον ΟΦΗ (2-0) η Ένωση ήθελε μόνο τρίποντο για να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους πέντε βαθμούς και έτσι έγινε…

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς (58′ Μουκουντί), Χατζισαφί (78′ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (77′ Άμραμπατ), Γιόνσον, Πινέδα, Πισάρο (77′ Ζίνι), Μάνταλος, Αραούχο (83′ Πόνσε).
Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε (73′ Στάγιτς), Τορεχόν, Πέρες, Ξενιτίδης (57′ Φρ. Ντουάρτε), Μπουζούκης (46′ Λιάβας), Σενγκέλια, Χατζηθεοδωρίδης (73′ Μπαλντασάρα), Ζοάο Πέδρο.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ