Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είδε τον Γιάνε Άντερσον να τον συμπεριλαμβάνει ξανά σε αποστολή της Σουηδίας. Για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη φορά ο 30χρονος φουλ μπακ περιμένει την ευκαιρία του σε επίσημο παιχνίδι κόντρα σε Γεωργία (11/11) και Ισπανία (14/11). Έχοντας μπει ήδη σε μία διαδικαδικασία… σταθεροποίησής του με το εθνόσημο. Υπάρχει […]

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είδε τον Γιάνε Άντερσον να τον συμπεριλαμβάνει ξανά σε αποστολή της Σουηδίας. Για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες.

Αυτή τη φορά ο 30χρονος φουλ μπακ περιμένει την ευκαιρία του σε επίσημο παιχνίδι κόντρα σε Γεωργία (11/11) και Ισπανία (14/11). Έχοντας μπει ήδη σε μία διαδικαδικασία… σταθεροποίησής του με το εθνόσημο.

Υπάρχει βέβαια μία τεράστια διαφορά σε σχέση με τις κλήσεις των προηγούμενων μηνών. Και αυτή είναι… ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο αμυντικός του Άρη“πέφτει” πάνω στην επιστροφή του άσσου της Μίλαν στην Εθνική έπειτα από αρκετό καιρό και αναμφίβολα θα είναι ιδιαίτερο να βρεθεί μαζί του στις προπονήσεις ή ακόμα και στο ίδιο ματς ως συμπαίκτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ