Ο Πέδρι το 2021 έκανε το ξεπέταγμα του τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την Εθνική Ισπανίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής και μάλιστα παρέλαβε το βραβείο του ως Golden Boy της χρονιάς. Ο Πέδρι πέρσι έπαιξε ασταμάτητα και κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Συνολικά αγωνίστηκε σε 73 παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Εθνική Ομάδα και […]

Ο Πέδρι το 2021 έκανε το ξεπέταγμα του τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την Εθνική Ισπανίας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής και μάλιστα παρέλαβε το βραβείο του ως Golden Boy της χρονιάς.

Ο Πέδρι πέρσι έπαιξε ασταμάτητα και κατάφερε να κεντρίσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Συνολικά αγωνίστηκε σε 73 παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Εθνική Ομάδα και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Στη ψηφοφορία για το Golden Boy του 2021 κέρδισε την πρώτη θέση με 318 βαθμούς, έναντι 199 του Τζουντ Μπέλιγκχαμ που αναδείχθηκε δεύτερος.

Η τελετή βράβευσης έγινε χθες (13/12) στο Τορίνο. Ο Πέδρι ήταν σε πελάγη ευτυχίας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να λάβω αυτό το βραβείο, το οποίο έχουν κερδίσει θρύλοι, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος για μένα είναι ακόμα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», ανέφερε κατά τη παραλαβή του βραβείου του.

Τα δικά τους βραβεία παρέλαβαν και οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς). Όπως επίσης, οι Καρίμ Αντεγέμι (αγαπημένος ποδοσφαιριστής των αναγνωστών κάτω των 19 στην Ευρώπη) και Λικ Μάρτενς (Golden Woman).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ