Το ελληνικό πρωτάθλημα περνάει, σε θέαμα, μόνο τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

To ποδοσφαιρικό παρατηρητήριο του CIES διεξήγαγε έρευνα για τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το θέαμα περισσεύει στην Ολλανδία, αλλά «απέχει» στη Super League.

Το ελληνικό χαρακτηρίστηκε ως το δεύτερο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, καθώς περνάει μόνο τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 36 ευρωπαϊκές λίγκες και αφορούσε στις φάσεις ανά αγώνα και τους καθαρούς χρόνους. Στην Ελλάδα έχουμε μόλις 8,7 ευκαιρίες ανά ματς. Επίσης, ο μέσος όρος σε καθαρό χρόνο περιρίζεται σε 56.58’.

Το δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα είναι η Μπουντεσλίγκα και ακολουθούν το Βέλγιο, η Σουηδία, η Ιταλία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Πρέμιερ Λιγκ, η Αυστρία και η Τουρκία στη δέκατη θέση.

Εν συνεχεία έχουμε τη Ρωσία, τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, τη Βουλγαρία, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, τη Φινλανδία και την Κροατία.

Ακολουθούν το Ισραήλ, η Ισπανία, η Ουκρανία, η Πορτογαλία, η Τσεχία, η Τσάμπιονσιπ, η Σερβία, η Σκωτία, η Βουλγαρία, η δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, η Κύπρος και η Ρουμανία.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πρωταθλήματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ