Ο πρώην αμυντικός της “Βέκα Σινιόρα” Πασκουάλε Μπρούνο στο ξαφνικό και για τους δικούς του λόγους (μάλλον προβολής αφού ο Κριστιάνο πουλάει) την έπεσε στον Ρονάλντο και είπε ότι δεν σέβεται την χώρα που ζει και εργάζεται, την Ιταλία.  Και γιατί παρακαλώ;  Ο Πασκουάλε Μπρούνο χαρακτήρισε «αδαή» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους να λέει […]

Ο πρώην αμυντικός της “Βέκα Σινιόρα” Πασκουάλε Μπρούνο στο ξαφνικό και για τους δικούς του λόγους (μάλλον προβολής αφού ο Κριστιάνο πουλάει) την έπεσε στον Ρονάλντο και είπε ότι δεν σέβεται την χώρα που ζει και εργάζεται, την Ιταλία.  Και γιατί παρακαλώ; 

Ο Πασκουάλε Μπρούνο χαρακτήρισε «αδαή» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους να λέει πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει ασέβεια προς τους συμπαίκτες του και την Ιταλία ολόκληρη.

Ο 58χρονος Μπρούνο που αγωνίστηκε στους «μπιανκονέρι» την τριετία 1987-90 υπήρξε ένας από τους πιο σκληρούς Ιταλούς αμυντικούς στις δεκαετίες του ’80 και του ΄90.

Ο παλαίμαχος αμυντικός των μπιανκονέρι, Πασκουάλε Μπρούνο, μίλησε στην εκπομπή Tiki Taka τονίζοντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σέβεται τους Ιταλούς και τους συμπαίκτες του.

«Έχει άγνοια. Βρίσκεται στην Ιταλία για δύο χρόνια και δεν έχει μάθει να μιλάει την γλώσσα μας. Χρησιμοποιεί ισπανικά. Δεν σέβεται ούτε τους συμπαίκτες του, ούτε τους Ιταλούς» ανέφερε συγκεκριμένα ο 58χρονος σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Κριστιάνο δεν μιλάει ιταλικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ