Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας.

Δύσκολα τα πράγματα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο «αποχαιρέτησε» τον πρώτο τίτλος της χρονιάς. Μπορεί να μην είναι τόσο βαρυσήμαντος, όσο οι υπόλοιποι αλλά δεν παύει να είναι τίτλος.

Οι Παριζιάνοι υποδέχθηκαν την Νις στο «Παρκ Ντε Πρενς» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Παρά την παρουσία του Λιονέλ Μέσι, που μετά τον αγώνα με τη Ρεμς έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν για την επίτευξη ενός τέρματος αλλά οι φιλοξενούμενοι είναν έναν ήρωα. Όλες οι προσπάθειες των παικτών της Παρί σταματούσαν πάνω στον Μάρτσιν Μπούλκα.

Η Νις υπέγραψε έναν ιστορικό θρίαμβο, πετώντας εκτός Κυπέλλου Γαλλίας από τη φάση των 16 την Παρί. Δύο επεμβάσεις του Μάρτσιν Μπούλκα στη διαδικασία των πέναλτι έδωσε τη νίκη 6-5 στους φιλοξενούμενους, ύστερα από μία “λευκή” ισοπαλία στα 90 λεπτά (δεν υπήρχε παράταση). Οι δύο μοιραίοι από πλευράς πρωτευουσιάνων ήταν οι Παρέδες και Σίμονς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ