Την επόμενη μέρα σκέφτονται οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι η γαλλική ομάδα έκανε το «μπαμ» και επέκτησε τον Λιονέλ Μέσι. Το ρόστερ της αποτελείται από μεγάλα ονόματα, όπως αυτά του Νειμάρ και του Κιλιάν Μπαπέ. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν το Γάλλο επιθετικό να αποχωρεί από το Παρίσι και να πηγαίνει […]

Την επόμενη μέρα σκέφτονται οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν. Το καλοκαίρι η γαλλική ομάδα έκανε το «μπαμ» και επέκτησε τον Λιονέλ Μέσι. Το ρόστερ της αποτελείται από μεγάλα ονόματα, όπως αυτά του Νειμάρ και του Κιλιάν Μπαπέ.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν το Γάλλο επιθετικό να αποχωρεί από το Παρίσι και να πηγαίνει στην «αγαπημένη» του Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι θέλουν να τον κρατήσουν και του προσφέρουν τα πάντα για να μείνει.

Η διοίκηση της Παρί δίνει στον διεθνή Γάλλο επιθετικό συμβόλαιο μέχρι το 2024, με ετήσιες απολαβές 40 εκατομμύρια ευρώ! Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης,  προσφέρει πριμ υπογραφής 40 εκατομμυρίων στον Μπαπέ και συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτά με τον ένα Γάλλο, που αποσχολεί την ομάδα του Παρισίου. Πάμε τώρα και στον άλλο. Αυτός είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Οι ιθύνοντας της ομάδας θέλουν το Γάλλο τεχνικό τεχνικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Αυτό, βέβαια σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αναλάβει τις τύχες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το όνομα του για τον πα΄γκο των «Κόκκινων Διαβόλων» να είναι το επικρατέστερο τη δεδομένη στιγμή.

Ο Ζιζού, όπως αναφέρει το ESPN,  έχει μιλήσει με την Παρί για πολλά θέματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η παραμονή του 23χρονου επιθετικού. Οι Γάλλοι επισημαίνουν πως λόγω του ότι οι δύο άνδρες έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, η ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Ζιντάν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Μπαπέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ