Βρέθηκε ο διάδοχος;

Το τελευταίο του αγώνα πρωταθλήματος έδωσε ο ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό και η… παράδοση συνεχίστηκε, και να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Μετά από πέντε σεζόν και 178 συμμετοχές σήμερα αγωνίστηκε, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο, για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για να κλείσει το «ασπρόμαυρο» κεφάλαιο.

Στην τελευταία εμφάνιση του στην Τούμπα, μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος τερματοφύλακας έγραψε την δική του ιστορία.

Πλέον όμως ο ΠΑΟΚ καλείται να βρει τον διάδοχο του. Έναν παίκτη που θα είναι κέρβερος κάτω από τα δοκάρια και ηγέτης στα αποδυτήρια.

Ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα  που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ στη θέση και ήδη πολύς λόγος γίνεται γύρω από το όνομα του 26χρονου Πολωνού τερματοφύλακα, Ντομινίκ Χλάντουν (1.90μ) σύμφωνα με ρεπορτάζ από την χώρα του.

Ο Πολωνός ανέφερε: “Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν”.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ