Στον  ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ακόμη ένα ντέρμπι. Αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Στον  ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για ακόμη ένα ντέρμπι. Αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει γνωρίσει ποτέ ήττα ως προπονητής του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό! Ποια ήττα βασικά. Εδώ μιλάμε για 5/5 νίκες εκ των οποίων οι τρεις ως φιλοξενούμενος!

Η προϊστορια είναι με τον δικέφαλο του Βορά. Ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καταντήσει “πελάτη ” του τον ΠΑΟ. Όποια και να είναι η κατάσταση των δύο ομάδων αγωνιστικά.

Στο μυαλό του Ραζβάν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δουλεύει το πλάνο με το οποίο θα παρατάξει τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στην ομάδα του Γοβάνοβιτς. Εχοντας ως στόχο μία σημαντική νίκη. Τόσο σε επίπεδο βαθμολογικό. Οσο και σε ψυχολογίας ενόψει και της Ευρώπης που πλησιάζει.

Ο Ρουμάνος, όλες αυτές τις μέρες, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην τακτική και στις στημένες φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα , που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Έχει όμως το μυστικό του όπλο έτοιμο. Το οποίο δεν είναι άλλο από την χρήση του Ζίβκοβιτς στην δεξιά πλευρά. Και όχι αυτό που συνηθίζει στα προηγούμενα παιχνίδια, αχρηστεύοντας ουσιαστικά σε αρκετό βαθμό τον Σέρβο. Η έλευση Ζαμπά μπορεί να έχει δώσει ανάσες, όμως άλλαξε κάπως την ισορροπία στον ΠΑΟΚ.

Αυτή την ισορροπία αναζητά να αποκαταστήσει ο Ρουμάνος. Με πρώτο του “θύμα” τον ΠΑΟ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ