Διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβαν Σαββίδη. Συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων. O κ.Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και […]

Διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβαν Σαββίδη.

Συζητήθηκαν τόσο οι λεπτομέρειες της πρόκρισης στην Κροατία, όσο και οι στόχοι που προκύπτουν μετά την κλήρωση των ομίλων.

O κ.Σαββίδης ζήτησε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πρόκριση από τον όμιλο, ώστε να βελτιωθεί και η ευρωπαϊκή κατάταξη του ΠΑΟΚ, η οποία είναι κρίσιμη και για τη μελλοντική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Αναλύθηκε η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες προσθήκες. Αλλά και τον τραυματισμό του Ομάρ Ελ Καντουρί και όλες οι λεπτομέρειες του περαιτέρω σχεδιασμού. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως μέχρι τις 17 Σεπτέμβρη υπάρχουν κενά που πρέπει να καλυφθούν. Είτε με μεταγραφή είτε με ελεύθερο παίκτη.

Ο Πρόεδρος ζήτησε τη μέγιστη δυνατή προφύλαξη όλων των ποδοσφαιριστών και μελών του αγωνιστικού τμήματος σ΄αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή της πανδημίας. Ωστε αφενός όλοι να παραμείνουν υγιείς και αφετέρου να μην διακινδυνεύσουν τους στόχους της ομάδας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα