Σχεδόν μετά από έναν μήνα απραξίας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο “ποδαρικό” του 2022. Στην Τουμπα ο Δικέφαλος ψάχνει την συνέχεια με νίκες στην Superleague. Oι γηπεδούχοι έκλεισαν το 2021 με πέντε διαδοχικές νίκες, τρεις για το πρωτάθλημα και από μια σε Ευρώπη και Κύπελλο. Αμέσως πριν δεν είχαν κερδίσει πέντε παιχνίδια, πάλι τρία […]

Σχεδόν μετά από έναν μήνα απραξίας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο “ποδαρικό” του 2022. Στην Τουμπα ο Δικέφαλος ψάχνει την συνέχεια με νίκες στην Superleague.

Oι γηπεδούχοι έκλεισαν το 2021 με πέντε διαδοχικές νίκες, τρεις για το πρωτάθλημα και από μια σε Ευρώπη και Κύπελλο. Αμέσως πριν δεν είχαν κερδίσει πέντε παιχνίδια, πάλι τρία για το πρωτάθλημα και από ένα σε Ευρώπη και Κύπελλο!

Στον ΠΑΟΚ δεν  υπολόγιζε από την αρχή στους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ.

Η πρωτοχρονιά για τον Παναιτωλικό φέτος ήταν πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες, όπως και να το δει κανείς. Τρεις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος σε λιγότερο από ένα μήνα. Πέντε νίκες, μαζί με τις δύο του Κυπέλλου, σε 32 μέρες. Και το 2002 τον βρίσκει στη 10η θέση της βαθμολογίας και στους «οκτώ» του Κυπέλλου.

Διαιτητής: Zampalas S. (Ελλ) – Γήπεδο: Τούμπα (Θεσσαλονίκη)

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στον αγώνα, αλλά χρειάστηκε δύο πέναλτι για να βρει σκορ. Δεν καθάρισε το παιχνίδι και έδωσε δικαιώματα στον Παναιτωλικό να ελπίζει μέχρι τέλους για θετικό αποτέλεσμα.

Στο 10ολεπτό ο Σβιντέρσκι μετά από πίεση έκλεψε τη μπάλα στην περιοχή με τον Μελίσσα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού τον ανέτρεψε και ο διαιτήτης έδειξε πέναλτι, Το εκτέλεσε ο Κούρτιτς που είχε 5/5 στις εκτελέσεις αλλά ο Μελισσάς το απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 28ο λεπτό μετά τη χρήση του VAR ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι από τον  Ντουάρτε. 

Ο Κούρτιτς ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, παρά το γεγονός ότι είχε χάσει το πρώτο πέναλτι, και αυτή τη φορά ήταν εύστοχος για το 1-0.

Στα χασομέρια 92′ ο δικέφαλος κλείδωσε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ σε αντεπίθεση μετά από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Τσόλακ έδωσε στον Αουγκούστο που έβγαλε στον Ζαμπά  που έπιασε διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ